diumenge, 28 de juny del 2009

Oval Cotton Baskets

Ostres, un mes sense postejar...
No és que no hagi fet res fins ara, però entre la mandra de fer fotos i que el que he fet tampoc era gaire res de nou... doncs això, excuses !!!

Fa dies vaig descobrir la Knot sew cute, que ven patrons a Etsy i a Ravelry, i em vaig enamorar d'aquestes canastretes a part de mil coses més... així que em vaig comprar aquest patró.




No té cap secret per qui sap fer ganxet, ja ho sé, però amb el meu nivell de ganxet, vaig necessitar comprar-me el patró per poder seguir les indicacions i no perdre més temps del necessari.

El més complicat de tot va ser trobar un cotó prou gruixut i alhora que els colors m'agradessin.

Vaig anar a llanes travessera i dp de comprar uns cotons i veure que no em donaven prou cos per fer les canastretres, vaig tornar-hi i vaig canviar-los per a dos cabdells de cotó força gruixut de la marca Oso Blanco, model Florencia. Tenien dos colors disponibles, el blanc i el cru, així que em faltava un color, però dp de molt mirar, vaig comprar una madeixa de cotó de 200 grams de color "pistatxo", que segons em van dir era de la Katia, pero anava sense etiqueta. Aquest cotó, ja que era força més prim que els cotons de Oso blanco, vaig treballar-lo doble.

I aquest ha estat el resultat...