dilluns, 19 de febrer del 2007

Clips flor


L'altre dia vaig estar tafanejant aquesta web http://www.mahardrygoods.com/ i vaig veure uns clips super monos... Em vaig atrevir a fer la floreta.... i aquí la teniu:
fins aviat!
El otro dia estuve tafaneando esta web http://www.mahardrygoods.com/ y vi unos clips super monos... me atreví a hacer esta flor, aqui la teneis.
Hasta pronto!

5 comentaris:

RID ha dit...

Ei, veig que hem estat currant una mica, totes dues!!!!Molt xulo el clip, m'agrada!!! Ja tinc preparades les fotos de la samarreta quan tingui una mica de temps les penjo. Per cert...tu saps com fer per posar una imatge on hi ha el títol del blog? No ser com personalitzar-lo una mica...Com has fet per a què et surti el link a l'entrada i es pugui clicar? Fins aviat! Ah t'he inclòs en els meus vincles, et fa res? Ja em diràs alguna cosa. Adéu!

Unknown ha dit...

Hola Laura, benvinguda al mon dels blogs, soc la Rakel, bueno tu ets de Barcelona i jo estic a Terrassa, estem a prop, ja veurás que divertit es aixó, jo fa poquet que he començat pero estic enganxadisima! sobre lo de la teva amiga de terrassa, li dius que pot venir a fer patchwork a on hi vaig jo et posu la web per que li enseñis http://www.lagulla.net/ al meu blog surt la pagina directament ok, li dius que esta al passeig 22 de juliol, una mica mes avall de la estació de la Renfe, i aviam si te animas i vens tu també, digali a la teva amiga que si vol jo li acompanyo algun dia ok!

Anònim ha dit...

Muy bonita tu flor, y los posavasos también, gracias por los enlaces.
Besos
Ana

RID ha dit...

He estat tafanejant els links i m'han agradat molt. Gràcies!

RID ha dit...

Gràcies pel comentari! Avui he aconseguit un cutter circular per tallar roba que feia temps que tenia en ment...a veure si tinc temps de fer alguna coseta. Que tinguis un bon dia!